Benedenlangs 13, 1025 KB AMSTERDAM

Omschrijving

Super leuk 4-kamer (voorheen 3) appartement (68m2) met balkon op het zuidwesten en gelegen op een top locatie. Met de Noord-Zuidlijn om de hoek ligt alles binnen bereik!
Plan van Gool, dat is wonen in het centrum van Amsterdam-Noord, grenzend aan het grote winkelcentrum Boven ‘t IJ, op loopafstand van het station van de Noord-Zuidlijn. De gebouwen liggen in een parkachtige omgeving waarbij de appartementen uitkijken op het groen.

In Amsterdam Noord is inmiddels genoeg te beleven! Het Film museum Eye, de toren Overhoeks, restaurant Stork, de Goudfazant en Hangar zijn plekken in Amsterdam Noord aan ‘t IJ waar je kunt genieten van een drankje of een hapje.

Bereikbaarheid en parkeren:
Met de Noord-Zuidlijn ben je binnen enkele minuten op het station. Met de gratis pont sta je zo op het Centraal Station. Ook is de bereikbaarheid met de auto vanaf de ring A-10 Noord perfect. Binnen 5 minuten rijd je op de A-10. Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden op de openbare weg. Heb je zelf een auto? Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:
Via het portiek heb je toegang tot de woning. Aan de voorzijde bij de voordeur is een berging voor jouw fiets en extra spullen. Via de voordeur kom je in de ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken van de woning.
In de hal is een vaste kast voor extra spullen en de wasmachineaansluiting. De woonkamer is netjes afgewerkt met een gietvloer en strakke wanden. De huidige eigenaren hebben gekozen om een extra slaapkamer te creëren en de woonkamer te verkleinen. Uiteraard is dit eenvoudig weer terug te brengen. De keuken is in open verbinding met de woonkamer. De moderne keuken is geplaatst in een rechte opstelling en beschikt over de nodige inbouwapparatuur. In de woonkamer zijn 2 vaste kasten. De nette badkamer welke voorzien is van een bad/douche en wastafelmeubel, is afgewerkt met lichte tegels en vloerverwarming. Het toilet is in dezelfde stijl als de badkamer en separaat te vinden in de hal. Er zijn 3 slaapkamers in het appartement. Alle kamers hebben toegang tot het balkon welke gelegen is op het zonnige zuidwesten. Door de ligging op de begane grond zorgt het balkon, grenzend aan een groenstrook en water, voor een verlenging van de buitenruimte.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 68 m²
– Gelegen op de begane grond
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 15-04-2056
– Servicekosten aan gezonde vve zijn ca. € 93,- p.m.
– De woning is voorzien van HR++ glas
– De vloer, badkamer, toilet en keuken zijn in 2016/2017 gerenoveerd
– Warm water en verwarming middels blokverwarming.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief