Burgemeester Cramergracht 23

Omschrijving

Ruim, licht en keurig onderhouden driekamerappartement met vrij uitzicht, lichte woonkamer, berging en balkon op het westen. Het appartement is voorzien van een hoekkeuken in lichte kleurstelling. De wanden zijn strak gestuukt afgewerkt en de vloer v.v. een moderne plavuizen vloer.

Omgeving/wijk:
Nabij vele openbaar vervoer voorzieningen waaronder de tram, metro, bus en NS station. Via de Jan van Galenstraat heb je een snelle verbinding naar de A10. Het parkeren is hier nog vrij en met 15 minuten fietsen sta je op de Dam. Op loopafstand vind je de gezellige Bos en Lommerweg met winkels, het Erasmuspark en de Baarsjes; recreëren kan bij de fraaie Sloterplas om de hoek.

Hal:
Op de begane grond de centrale hal met bellentableau, lift en trapopgang. Open balustrade. Hal met meterkast, de garderobe en grote spiegel. Open doorgang naar de kamer en de keuken.

Woonkamer:
Prettige ruime en lichte woonkamer. De wanden zijn strak en modern afgestuukt. Op de vloer zijn fraaie XL plavuizen gelegd, welke doorlopen in de keuken en in de hal. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is voldoende lichtinval, waardoor het appartement ruimer lijkt dan het is.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Tevens zijn er aan de voor- en achterzijde draai/kiepramen van kunststof.

Keuken:
De lichte hoekkeuken is uitgevoerd in een warme crème-kleur met een notenprint werkblad. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, een 4 pits gascomfort met vlakscherm, hete lucht oven en een koel-vriescombi.

Slaapkamers:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een slaapkamer te vinden. De slaapkamer aan de voorzijde biedt plaats aan een grote kledingkast en een tweepersoonsbed. De slaapkamer aan de achterzijde heeft 2 deuren naar de woonkamer en kan derhalve nog gesplitst worden naar aparte berging of hobbyruimte.

Berging:
Onder het gebouw bevindt zich de berging voor opslag van goederen en de fietsen.

Badkamer:
De badkamer is in lichte kleurstelling betegeld en is uitgerust met een praktische douchehoek, een wastafelmeubel met spiegel en het toilet.

Bijzonderheden:
– Goed functionerende vereniging van eigenaren;
– Kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Ideaal voor starters;
– 4 stadsparken binnen loopafstand;
– Erfpacht is voortdurend, de canon bedraagt € 50,37 per jaar (Herzieningsdatum 31-03-2030).

Servicekosten:
€ 248,- inclusief € 55,- voorschot stookkosten.
(Blokverwarming, reservering groot onderhoud, glas- en opstalverzekering en lift).

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.