Doggersbankstraat 22-III

Omschrijving

De bijna 50m2 zijn efficiënt verdeeld. Direct bij binnenkomst loop je tegen het separate toilet aan met daarnaast de badkamer. Ondanks dat deze niet groot is, is er toch een goede inloopdouche en ruimte voor een wasmachine én droger. De keuken bevindt zich in het midden en beschikt over een toegangsdeur naar het balkon. De keuken is gesitueerd tussen de twee (slaap)kamers waardoor je meer privacy hebt. Beide slaapkamers hebben eveneens toegang tot het balkon.

De ruime living aan de voorzijde is zeer licht door de twee grote ramen en is groot genoeg voor een royale bank en een goede eettafel. In het gehele appartement ligt een laminaatvloer.

Heel prettig is de berging op de bovenste verdieping van bijna 7m2. Bergruimte wordt vaak onderschat maar een berging is ideaal voor alle spullen die je niet vaak nodig hebt zodat je appartement opgeruimd blijft en je ook veel minder snel uit deze leuke woning ‘groeit’.

De locatie is perfect en up and coming! Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse winkels, alles op loopafstand en op de Bos en Lommerweg heb je diverse hippe kroegjes en goede restaurants zoals Wilde Westen, Buurman & Buurman, Bagels & Beans, Pastabar, Terrasmus en natuurlijk Podium Mozaïek.
Verder ligt het Westerpark op steenworp afstand met het bekende Westergasterrein.
Het appartement is goed bereikbaar met het OV en met de auto ben je in circa vijf minuten op de ring A10.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en momenteel er is geen wachttijd voor een parkeervergunning. Voor meer informatie hierover kun je de website van de gemeente Amsterdam raadplegen (www.amsterdam.nl).

Erfpacht:
AB 2000 van toepassing
Canon is afgekocht tot en met 30 juni 2061

Vereniging van eigenaren:
Het betreft hier een gezonde en professioneel beheerde Vereniging van Eigenaren. MJOP en notulen zijn ter inzage beschikbaar. De maandelijkse bijdrage is € 118,08.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1936
– Verwarming en warm water via een eigen CV-ketel
– Energielabel F
– Oplevering in overleg

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.