Griseldestraat 21-H

Omschrijving

Op leuke locatie gelegen 2 kamer benedenwoning met ruime tuin en fraaie overkapping.

Leuk, zeer praktisch ingedeeld modern, zonnig en licht twee kamer-hoekappartement, met goed onderhouden tuin met gezellige overkapping. Het appartement is gelegen op de hoek Griseldestraat – Marieken van Nimwegenstraat. Door de hoekligging en de grote raampartijen in de voor- zij – en achtergevel beschikt het appartement over heel veel daglichtinval.

Voor een eventuele uitbouw aan de achterzijde dient koper, voor zijn rekening en risico, toestemming bij de VVE alsmede een omgevingsvergunning bij de gemeente Amsterdam aan te vragen.

De Griseldestraat is een zeer groene rustige straat, nabij het water van de Erasmusgracht.

Rondom het Bos en Lommerplein zijn tal van supermarkten te vinden waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Aan de Bos en Lommerweg zit een biologische winkel Odin, een banketbakker en BBROOD. Als u over de Bos en Lommerweg loopt komt u ook nog een bloemenzaak, de bibliotheek en De Nieuwe Boekhandel tegen. Tevens zijn er er tal van leuke cafés en restaurants te vinden zoals De Biergrill, Bagels en Beans, Podium Mozaiek met een goede keuken en een multicultureel theateraanbod. Iets meer naar het centrum zit de gezellige Spaghetteria aan de Rijpgracht. Voor de pizza kunt u altijd terecht bij Buurman en Buurman. De dichtbij gelegen Jan van Galenstraat is eveneens een prima winkelstraat met diverse leuke winkeltjes en koffietentjes.

Op het nabij gelegen Wachterliedplantsoen worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Dan het Erasmuspark; een fraai park, met zomers tal van activiteiten. In het park bevindt zich het heerlijke terras van Terrasmus met goede koffie en verse sappen.

Ook is het Sportplaza Mercator, met veel sportfaciliteiten, in de buurt gelegen.

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A-10) en het openbaar vervoer.

Parkeren: betaald parkeren langs de openbare weg, voor bewoners is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen.

Indeling
Aan de voorzijde bevinden zich de gezellige slaapkamer met veel handige kastruimte en de moderne badkamer, aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met open keuken met toegang naar de goed onderhouden tuin, ligging West. Centraal gelegen in het appartement bevindt zich een ruime trapkast waarin zich de aansluiting voor de wasmachine bevindt.

Tuin
Fijne tuin gelegen aan de achterzijde, ligging West, oppervlakte circa 40 m2.

Bijzonderheden
Keuken: leuke keuken in hoekopstelling, bouwjaar 2005, bestaande uit een houten aanrechtblad met één RVS spoelbak en een 5-pits RVS inbouwkookplaat (gas), de deuren van de onderkastjes zijn uitgevoerd in de kleur wit. De in de keuken aanwezige losse koelkast, magnetron en vaatwasmachine blijven achter. De halfhoge opstaande wanden zijn betegeld met een grijs/groene wandtegel.

Badkamer: bouwjaar 2005, voorzien van een zwevend toilet, ruime douchegelegenheid met thermostaatkraan en een modern vormgegeven wastafel met in de wand weggewerkte kranen. De wanden zijn betegeld tot aan het plafond met een witte wandtegel, de achterwand van de douche is betegeld met een fraaie donkere leisteen en op de vloer zijn gebroken witte vloertegels aangebracht.

Verwarming/warmwatervoorziening: middels een CV-combiketel, merk Remeha Avanta, bouwjaar 2018.

Electra: vier groepen, voorzien van aardlek, groepenkast vernieuwd in 2005.

De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de trapkast.

Stoffering: in het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer, bestaande uit 150 jaar oude vloerdelen.

Beglazing: de houten kozijnen aan voorzijde en de zijgevel zijn voorzien van enkele beglazing, aan de achterzijde geheel voorzien van dubbele beglazing.

Energielabel E.

Servicekosten: € 100,– per maand.

Appartementsrecht.

Bouwjaar complex 1940.

Erfpacht: het gebouw is gelegen op grond eigendom van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaard. Herziening: 31 juli 2064. Erfpachtcanon: € 815,76 per jaar. Jaarlijkse indexering. De te betalen erfpachtcanon is onder de huidige belastingwetgeving fiscaal aftrekbaar.

Bestemming: wonen.

In het koopcontract wordt een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg.

Oppervlakte appartement: circa 47 m2.
Oppervlakte tuin: circa 40 m2 inclusief overkapping.

Het woonoppervlak GO van circa 47 m2 is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.
Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig.

Kortom een superleuk kant en klaar appartement waarin alleen nog de meubels geplaatst hoeven te worden.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief