Hartschelp 43, 1112 DB DIEMEN

Omschrijving

Een heerlijk ruime 5-kamer eengezinswoning met parkeerplaats op eigen erf (voortuin), ruime achtertuin, een grote zolder met ruimte voor een extra slaapkamer!

Omgeving
Deze lichte en ruime eengezinswoning is gelegen in de wijk Schelpenhoek in Diemen. De wijk Schelpenhoek
kenmerkt zich met name door vele gezinnen met een grote sociale betrokkenheid. In de directe omgeving bevinden zich Basisscholen, alsmede het Sportcentrum Wethouder FB Dunan met binnenzwembad. Winkelcentrum Kruidenhof ligt op slechts op een paar minuten loopafstand en biedt veel keuze aan diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en een Jumbo supermarkt. Tramlijn 19 naar Sloterdijk is op 5 minuten loopafstand en treinstation Diemen-Zuid ligt op 8 minuten loopafstand. Met de auto ben je in no-time op de ringweg A10 Amsterdam. Voor uitgebreid winkelen en de gezellige terrassen ben je in 3 minuten op de fiets bij het moderne Winkelcentrum Diemerplein in Diemen centrum.De woning heeft een heerlijke doorzonwoonkamer met open keuken, een voortuin met stenen berging en uw eigen parkeerplek voor de auto en een achtertuin waar je heerlijk met het gezin kan vertoeven.

Deze eengezinswoning, gelegen op eigen grond, ligt in een zeer kindvriendelijke buurt aan een doodlopende weg waar de kinderen veilig voor de deur kunnen spelen. Aan het einde van deze weg zijn er parkeerhavens waar bezoekers gratis kunnen parkeren.
De woning is netjes en goed onderhouden.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1986;
– Woonoppervlakte 101 m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
– Gelegen op 140m2 eigen grond;
– Verwarming en warm water middels een cv combiketel (Remeha uit 2014, gasgestookt en eigendom);
– Voorzien van dubbele beglazing; en horren
– Ruime achtertuin gelegen op het oosten en voorzien van een achterom;
– Eigen parkeergelegenheid en gratis openbaar parkeren (blauwe zone);
– Zeer praktisch ruim ingedeelde eengezinswoning;

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.