Hofmeyerstraat 15-A

Omschrijving

Aan de rand van de populaire Transvaalbuurt vind je dit ruime, goed ingedeeld appartement van ca. 71 m². De woning beschikt over 2 slaapkamers en door het verplaatsen van de keuken is er relatief eenvoudig een derde te realiseren. Aan de voorzijde heb je beschikking over een fijn balkon op het Zuiden, vanaf hier kijk je redelijk vrij weg over de President Steynstraat en de Hofmeyrstraat. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak, één van onze makelaars leidt je graag rond!

LOCATIE:
Je vindt de Hofmeyrstaat dus aan de rand van de populaire Transvaalbuurt. Er is een groot aanbod aan gezellige koffietentjes en trendy café’s/restaurants in de nabije omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen is er een groot aanbod aan supermarkten en buurtwinkels op loopafstand (winkelgebied Oostpoort). Aan groen geen gebrek in de omgeving, want het Oosterpark en landschapspark Frankendael liggen op steenworp afstand. Aan de Weesperzijde is het zomers goed vertoeven langs het water of een van de vele terrassen. Voorzieningen zoals het ziekenhuis OLVG, de openbare bibliotheek aan de Linnaeusstraat, het Tropenmuseum en Artis liggen op loopafstand. Ook zijn er diverse basisscholen aanwezig in de nabije omgeving. Er zijn goede verbindingen met zowel het openbaar vervoer als de auto. In de buurt zijn diverse tram-, bus- en metroverbindingen en het Muiderpoortstation en Amstelstation zijn nabij. Via de Wibautstraat zit u binnen enkele minuten op de Ring A-10.

INDELING:
Via de gezamenlijke entree nemen we de trap naar de eerste etage. Hier lopen we door de voordeur de ruime hal binnen. De eerste deur rechts leidt ons naar de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De tweede slaapkamer is bereikbaar via de eerste deur aan de linkerkant, vanaf hier kun je ook naar het balkon. De keuken bevindt zicht rechts achter in de woning, deze is eenvoudig maar ruim en voorzien van een Frans balkon. Er is hier ook een inpandige berging met CV opstelling en wasmachineaansluiting. Tussen de slaapkamer en de keuken vinden we de badkamer voorzien van wastafel en douche, het separate toilet er naast.
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning, deze is ruim, licht en vanaf hier is ook het balkon te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
-Bouwjaar 1992
-Servicekosten € 125,40 per maand;
-Energielabel C;
-Gezamenlijke binnentuin;
-Erfpacht is afgekocht tot 16 juli 2043, de aanvraag voor eeuwigdurende afkoop is niet gedaan;
-Gezonde VvE bestaande uit 28 leden, professioneel beheerd door Ymere
-Door het verplaatsen van de keuken is er een derde, of ruimere slaapkamer te realiseren;
-Oplevering mogelijk vanaf 16 september 2021.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief