Insulindeweg 338, 1094 ME AMSTERDAM

Omschrijving

Super ingedeeld appartement met twee goede slaapkamers en twee balkons, gelegen op de eerste etage, in de populaire Indische buurt.

Vanuit de woonkamer met open keuken en vanaf het balkon aan de achterzijde op het zuiden, heb je prachtig uitzicht over de enorme groene binnentuin van het complex. Ook is er een privé berging op de begane grond.

Gelegen aan een brede straat met ventweg straat in de Indische buurt ligt deze sfeervolle 3 kamer woning van 76 m². In deze gewilde buurt bevinden zich tal van leuke winkels, gezellige horeca en een bioscoop op loopafstand. Ook om de hoek van het Oosterpark, Flevopark en de Dappermarkt.

INDELING:
De woning is via het trappenhuis bereikbaar, entree op de 1e etage, hal met garderobemogelijkheden. De doorzonwoonkamer met open keuken heeft aan de voorzijde toegang tot het eerste balkon en toegang tot het tweede balkon aan de achterzijde. De woonkamer is ruim voldoende voor een ruime zithoek en een grote eettafelopstelling, aan de achterzijde is de witte keuken met de nodige inbouwapparatuur gelegen. Vanaf het tweede balkon op het zuiden, kijk je heerlijk uit over de grote binnentuin van het complex.

Het appartement heeft twee slaapkamers van goed formaat. De studeer/logeerkamer (2,35 x 3,75 m) is aan de voorzijde gelegen en heeft een deur naar het balkon. De hoofdslaapkamer si aan de achterzijde gelegen. De hoofdslaapkamer (3,10 x 3,82 m) biedt ruimte voor een tweepersoonsbed, waar je royaal omheen kunt lopen en een goede kastenwand.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet met fonteintje, een aparte cv-kast en nog een kast waar de wasmachine staat.

Op de begane grond is een privé berging van 6 m2 en toegang tot de algemene binnentuin, waar je heerlijk kunt relaxen.

LOCATIE:
De woning is gelegen in een leuke en ruim opgezette straat in de erg geliefde Indische buurt. Er zijn diverse supermarkten in de directe nabijheid in o.a. de Javastraat en Molukkenstraat. Ook gezellige en hippe horecagelegenheden zijn in de buurt, waaronder Drovers Dog, Bar Basquiat, Walter Woodbury Bar, Hartje Oost en Studio K met o.a. een bioscoop. Op ca. 5 minuten loopafstand ligt de Dappermarkt met lekkere verse producten (waaronder vis, groente, fruit en bloemen) en ook het Oosterpark en het Flevopark voor heerlijke ontspanning. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich in deze populaire omgeving.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich op de Borneostraat/ Zeeburgerdijk (tram 14, richting Centraal Station), Insulindeweg en Molukkenstraat (bus 22, ook richting Centraal Station) en treinstation Amsterdam Muiderpoort is op ca. 5 minuten loopafstand van het appartement. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A-10 en A-1.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De grote, gezonde Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd. Er is een Huishoudelijk Reglement en een Meerjaren Onderhoudsplan. De servicekosten bedragen € 119,– per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpacht is vooruitbetaald tot 1 september 2031 (Algemene Bepalingen uit 2000). De eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op de gunstige voorwaarden van 2019.

BIJZONDERHEDEN:
– NEN2580 meetrapport aanwezig.
– Woonoppervlakte: 76,0 m².
– Externe bergruimte: 5,8 m².
– Twee balkons (Noord 2 m2 en Zuid 5 m2).
– Bouwjaar 1983.
– Licht appartement.
– Dubbel glas.
– Heerlijke plek in een gezellige buurt.
– Afgekochte erfpacht tot 2031.
– Eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op de gunstige voorwaarden van 2019.
– Verwarming en warm water middels CV ketel (Intergas, 2008).
– Oplevering in overleg.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.