Jasonstraat 44-HS

Omschrijving

Prachtig 3-kamer appartement (geheel gerenoveerd in 2013) met een goed onderhouden tuin op het westen gelegen op een gewilde locatie in Zuid!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De Jasonstraat is gelegen op een prachtige locatie in stadsdeel Zuid, nabij de Amstelveenseweg, Stadionweg en de Stadionkade en het Stadionplein welke recent geheel opnieuw is ontwikkeld met o.a. een schitterend hotel, diverse hippe restaurants, zoals Bar Baut, Mr Sam, Neni’s en Jach Dish, luxe appartementen, een gezellige zaterdag markt, een supermarkt (grote Albert Heijn), een ondergrondse parkeergarage en een parkachtige omgeving met fontein en veel groen. In deze straten, evenals op het Stadion Plein, kunt u terecht voor al uw boodschappen. Het gebied is recent omgedoopt tot Amsterdam The Olympic.

De woning is heel gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Onder andere Station-Zuid en Zuid WTC alsmede diverse tramhaltes zijn op korte afstand gelegen. De A10 ligt op enkele autominuten rijden. Op de openbare weg is er voldoende parkeergelegenheid middels een vergunningensysteem.

INDELING
Via je eigen voordeur op de begane grond bereik je de hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime doorzon woonkamer zorgt voor veel natuurlijk licht en heeft met originele glas in lood deuren een handige indeling tussen woon- en eetkamer. De keuken is uitgevoerd met een kookeiland en een wit composiet aanrechtblad en voorzien van Quooker, combi oven, vaatwasser en koelkast van (Siemens).

De woning beschikt over 2 goed bemeten slaapkamers, waarvan een aan de voorzijde en de ander aan de achterzijde met praktische inbouwkasten. De luxe badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, inloopdouche en wastafel. Zowel de slaapkamer als woonkamer hebben toegang tot de tuin gelegen op het westen waar in de zomer de gehele middag de zon schijnt. In de achtertuin bevindt zich tevens een berging voorzien van een aansluiting op het riool, stormend water en elektra. Eenvoudig om te turnen naar een kantoor aan huis!

Door de gehele woning ligt een klassieke visgraat vloer.

DUURZAAMHEID
De woning heeft energielabel D.
Wilt u weten hoe u deze woning kunt verduurzamen? Kijk verderop in de brochure waar u aan kunt denken en wat u kunt doen.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De huidige erfpacht canon bedraagt €741,60 t/m 15 mei 2021 en wordt jaarlijks geïndexeerd. De algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De huidige eigenaar heeft tijdig een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht. Een aanbieding van de gemeente is inmiddels ontvangen door de eigenaar.

– Jaarlijkse canon vanaf 16 mei 2055: €1.422,32 per jaar
– Afkoop eeuwigdurende canon: €23.275,-
– Afkoop huidig en eeuwigdurende canon: €38.302,-

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd ‘VvE het gebouw Jasonstraat/Stadionkade te Amsterdam’ en wordt professioneel beheerd door Falcon VvE Management. De servicekosten bedragen €126,26 en er is een voorschot voor stookkosten van €95,- per maand. Er is een MJOP aanwezig.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de koopwoning, gelegen op de begane grond met tuin en een berging gelegen in de tuin, plaatselijk bekend Jasonstraat 44 te 1076 LC Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AB complexaanduiding 2654-A appartementsindex 37, uitmakende het tweehonderdtwee tienduizendste (202/10.000) aandeel in de gemeenschap.

BIJZONDERHEDEN
– Bouwjaar: 1935
– Achtertuin op het Westen
– Het appartement is geheel gerenoveerd in 2013 inclusief elektra en leidingwerk
– Momenteel geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning (het is mogelijk om twee parkeervergunningen aan te vragen)
– Goede indeling met 2 goed bemeten slaapkamers
– Mogelijkheid om de berging te verbouwen tot thuiskantoor
– Geen gas aansluiting aanwezig (warm water van de blokverwarming via de VVE en koken op inductie)
– Verkoper neemt de extra geld storting in de VvE (schilderen buitenzijde en vervangen dak) voor zijn rekening.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.