Jasper Leijnsenstraat 4-I

Omschrijving

Authentieke sfeer? Check!
Mooi afgewerkt? Check?
Ruime woonkamer? Check!
2 goede slaapkamers? Check!
Goede locatie in Amsterdam? Check!

Wanneer bovenstaande punten op jouw woonwensen lijstje staan, kom dan even kij(c)ken naar dit sfeervolle appartement in Bos en Lommer!

De woning is instapklaar, en is ideaal voor woningzoekers die van reuring houden. In de wijk is het altijd gezellig en diverse cafés en restaurants liggen in de buurt en dankzij de ligging aan de ring heb je eigenlijk alles binnen en buiten de stad binnen handbereik. En met een balkon op het westen heb je een heerlijke eigen buitenruimte in de zon.

Kom je gauw even kijcken? Onze makelaar geeft je graag een rondleiding!

Indeling
De instapklare afwerking, het royale lichtinval en de warme sfeer maken dat je je hier al snel thuis voelt. De wanden zijn netjes licht afgewerkt en zowel de laminaatvloer als de paneeldeur met glas-in-lood zorgen voor een warme noot in het geheel. De woonkamer staat in open verbinding met de naastgelegen sfeervolle eetkamer waardoor het geheel een mooi open karakter heeft.

Koken
De keuken is toegankelijk via de entreehal en heeft een praktische wandopstelling met onder- en bovenkastjes. Naast diverse inbouwapparatuur heeft de keuken ook een witgoedaansluiting en een loopdeur naar het balkon die je tijdens het koken open kunt zetten. Al met al een prima plek om een lekkere maaltijd te bereiken.

Slapen en douchen
Je hebt twee slaapkamers tot je beschikking van goed formaat. Een kamer heeft een grote kastenwand en beide kamers hebben toegang tot het balkon. De grootste slaapkamer geeft toegang tot de praktische badkamer die is uitgerust met een wastafel en douche. Het toilet met fonteintje is separaat op de hal gelegen.

Buitenleven
Het balkon is toegankelijk via de keuken en de slaapkamers. Het overdekte balkon is woningbreed biedt tot in de avond een heerlijke plek in de zon dankzij de gunstige ligging op het westen. Fleur het geheel op met wat leuke bloemen en planten, zet er een comfortabel zitje neer en geniet van het zonnetje.

Omgeving
Het appartement is gelegen op een ideale locatie in stadsdeel Bos en Lommer naast de Willem de Zwijgerlaan het op steenworp afstand van het Erasmuspark. Om de hoek liggen talloze grote en kleine winkels en hippe eetcafeetjes. Voor sport en recreatie is het Erasmuspark een ideale spot. Voor de kleintjes ligt een kinderboerderij en diverse speeltuintjes op loopafstand. Met de fiets ben je binnen 10 min in het centrum. De locatie is uitstekend bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer en parkeerplaatsen voor de deur.

Bijzonderheden:

– oplevering in overleg;
– Veel voorzieningen in de wijk;
– Ruime slaapkamers
– Erfpacht €443,72 per jaar 1 jaarlijkse indexering lopende tot 31 maart 2058
– Vaste notaris Albers en van Tienen

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief