Kerkstraat 4, 1121 DL LANDSMEER

Omschrijving

Uitgebouwd en perfect afgewerkt herenhuis van maar liefst 162 m2 op een toplocatie!
Deze woning ligt op loopafstand van het centrum van Landsmeer met alle voorzieningen en tevens op een super locatie aan het meer De Breek! De Breek dient als boezemmeer voor het recreatiegebied ’t Twiske. Dit kleinschalige nieuwbouwplan is gerealiseerd in 2012 en modern gebouwd in de oude Waterlandse stijl. Leuke winkeltjes, openbaar vervoer, gezellige terrasjes en horecagelegenheden, sportverenigingen en recreatiegebied `t Twiske, het ligt allemaal op loopafstand en zwemmen kan zelfs voor de deur!

De woning is gebouwd met hoge plafonds, uitstekend geïsoleerd, voorzien van een luxe keuken met o.a. een zes pits solitair fornuis en prachtige brede houten vloerdelen op de begane grond. Er zijn momenteel 3 slaapkamers en een rommelzolder maar omdat de huidige eigenaar de originele indeling heeft aangepast, is het heel eenvoudig om hier weer vijf slaapkamers van te maken.

Amsterdam is als buurgemeente uitermate goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets. De pont naar Centraal station is op ca. 20 fietsminuten afstand. De kids hebben een groot grasveld en het Twiske voor de deur en in het dorp is een ruime keuze aan gezellige terrasjes, uitstekende winkels, scholen en kinderopvang. Vrij parkeren direct voor de deur.

Echt een heerlijk ruim en comfortabel woonhuis maar het meest unieke is de plek aan de Breek! Het uitzicht, het plezier van recreëren recht voor de deur, wie wil dat nu niet. Vakantiegevoel in je eigen woning.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2012;
– Woonoppervlakte ca. 162m2;
– NEN 2580 meetcertificaat aanwezig;
– Volledig geïsoleerd;
– Eigen grond;
– Tuin gelegen op het zonnige zuiden;
– Vrij uitzicht aan de voorzijde over groen en de Breek;
– Vrijstaande berging en achterom;
– Mogelijkheid om 5 slaapkamers te realiseren;
– Energielabel A;
– Om de hoek van recreatiegebied ’t Twiske;
– Oplevering in overleg.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.