Marco Polostraat 70-HS

Omschrijving

De Baarsjes kenmerkt zich als een levendige en hippe buurt met alle voorzieningen bij de hand. De combinatie tussen de ligging tegen het centrum aan en de nabijheid van parken zorgt voor een grote populariteit. Dit is de perfecte plek om even aan de drukte van de stad te ontsnappen en tot rust te komen.

Op korte afstand liggen de Jan Evertsenstraat, het Mercatorplein, de Kinkerstraat, de Ten Katemarkt en De Hallen. Hier vindt u een diversiteit aan winkels en supermarkten, speciaalzaken, restaurants en cafés. Voor groen en ontspanning liggen het Vondelpark, het Erasmuspark en het Rembrandtpark op loopafstand. De woning heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer met op loopafstand tramlijnen 7, 13 en 17 en bus 15. Daarbij een gunstige ligging ten opzichte van de Ringweg A-10.

Indeling:

De indeling is globaal als volgt:

U komt binnen in het tochtportaal met toegang tot een lange hal met meterkast en bergruimte, separaat toilet met fontein, woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer voorzien van inloopdouche, bad en dubbele wastafel. De woning is uitgebouwd met een lichtkoepel en openslaande deuren naar de tuin. De ruime master bedroom is gelegen aan de voorzijde. In de uitbouw bevindt zich de tweede slaapkamer welke eveneens toegang biedt tot de tuin. De tuin ligt op het oosten en is voorzien van houten berging.

Bijzonderheden:
– Uitgebouwd in 2020;
– Actieve VvE;
– Gewilde buurt nabij het openbaar vervoer en uitvalswegen;
– Jaarlijkse erfpacht € 314,–, tijdvak loopt tot 15 augustus 2053;
– Tuin op het oosten.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief