Marius Bauerstraat 235 E3

Omschrijving

Gebouw De Toorop is een voormalig kantoorgebouw welke in 2015 is getransformeerd tot een modern, kleinschalig appartementen complex.

Het appartement is gelegen in de wijk Overtoomse Veld, onderdeel van het zich snel ontwikkelende stadsdeel Nieuw-West. In de buurt vind je de Kinkerstraat met de bekende Ten Katemarkt en Foodhallen. De grachtengordel en de Jordaan met de Negen Straatjes ligt op slechts 10 minuten fietsen, net als het gezellige Leidseplein.

Diverse uitvalswegen naar o.a. Schiphol, Utrecht en Rotterdam zijn goed bereikbaar via de ringweg A10. Voor recreatie of een rondje wandelen zijn zowel het Rembrandtpark (4 min lopen) als het Vondelpark (8 min fietsen) en de Sloterplas (4 min fietsen) dichtbij. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver; beneden op het plein vind je winkels zoals de AH, Lidl en Kruidvat.

Huisartsen, een apotheek en het OLVG West zijn op slechts enkele minuten te bereiken.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Trein, tram, metro en bus zijn allen op loopafstand. Vanaf station Lelylaan ben je in 11 minuten op Amsterdam Centraal en in slechts 6 minuten op Schiphol. Vanaf metro Postjesweg sta je in 9 minuten op de Zuidas.

In de omgeving is volop parkeergelegenheid en op moment van schrijven is er géén wachtlijst. (vergunning € 50,91 per half jaar)

Indeling:

Mooie en ruime entree met intercominstallatie beveiligingscamera’s, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de algemene fietsenberging. Het appartement bevind zich op de vierde verdieping.

Meterkast: moderne groepenkast.
Entree, hal, deur naar badkamer, woonkamer en slaapkamer.

Badkamer met douche, wandcloset, wastafel en douche. Deur naar berging met CV-ketel (Intergas 2015), mechanische ventilatie unit en aansluiting wasmachine. Tevens is het mogelijk om een droger of extra vriezer op de wasmachine te plaatsen.

Woonkamer: veel daglicht door grote raampartijen , mooie PVC-vloer en gladgestucte wanden en recentelijk (december 2021) geschilderde muren!
Moderne keuken met inbouwapparatuur, te weten inductieplaat, vaatwasser en koelkast.

Vanuit de woonkamer zijn de slaapkamer 2 en 3 te bereiken.

Indien gewenst, kunnen de muren van de derde slaapkamer relatief gemakkelijk verwijderd worden om zo een grotere woonkamer te realiseren.

De woning is volledig instapklaar!
– Recent geschilderde woning (december 2021);
– Betaalbare parkeervergunning zonder wachtlijst;
– CV-ketel Intergas HRE (eigendom uit 2015);
– Mechanische ventilatie;
– Vloerverwarming in het gehele appartement;
– Kunststof kozijnen met HR++ glas;
– Energielabel A;
– Uitstekende warmte- en geluidsisolatie;
– Zeer lage stookkosten;
– Laminaatvloer in gehele woning;
– Wasmachine en droger aanwezig;
– Actieve en financieel gezonde VvE;
– Oplevering: in overleg, kan spoedig.

Erfpacht: De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam en de jaarcanon bedraagt momenteel ca. € 230.

Vereniging van Eigenaars: Er is een actieve en financieel gezonde VvE genaamd ‘KliQ’ en de leden worden ondersteund door een professionele beheerder. De maandelijkse servicekosten bedragen € 150,12, dit is inclusief onder meer de opstalverzekering, wekelijkse schoonmaak, buitenreiniging van de ramen en de reservering voor het onderhoud.

Er is een meerjaren onderhoudsplan en het pand is aan de buitenzijde professioneel geschilderd in Juli 2021.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief