Molenbeekstraat 10-hs, 1078 XC AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk wonen op de begane grond in de geliefde Rivierenbuurt!

Aangeboden wordt deze woning van circa 74 m2 gelegen op de begane grond nabij het Europaplein in de Rivierenbuurt. De woning kunt u geheel naar eigen smaak en verbouwen en inrichten.

Het appartement is momenteel v.v. een woonkamer en suite met daaraan vast een eerste (slaap)kamer, een tweede (slaap)kamer, badkamer, apart toilet en dichte keuken. Het betreft een voormalig huurwoning die u geheel naar eigen smaakt kunt verbouwen en inrichten.

Omgeving.

Het appartement is gelegen in het gezelligste deel van de wijk. Op loopafstand vind je de Rijnstraat, Maasstraat, Scheldestraat en de Amsteldijk. Hier zitten vele winkels en boetiekjes, supermarkten, delicatessezaken, gezellig restaurants en cafés. Denk maar eens aan Tap Zuid aan de Maasstraat of Café Vrijdag aan de Amsteldijk. Daarnaast is de bruisende PIJP natuurlijk snel te bereiken. In de buurt zitten vele goede voorzieningen zoals scholen, kinderopvangen en sportverenigingen. Het dichtstbijzijnde park is het Martin L. King park gelegen aan de Amstel.

Bereikbaarheid.

De bereikbaar is goed. Met de auto is de ring snel te bereiken via afslag RAI (S109) en afslag Amstel (S111). Diverse opstapplekken voor de tram liggen in de buurt (lijn 4, 12 en 25). Het Amstelstation ligt op loopafstand.

Erfpacht.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond (gemeente Amsterdam). Het betreft voortdurende erfpacht (Algemene Bepalingen 2000). Het huidige tijdvak loopt tot en met 2054. De jaarlijkse canon bedraagt € 846,78 euro.

Vereniging van Eigenaren.

De Vereniging van Eigenaars wordt op dit moment opgericht, hierdoor zijn er nog geen documenten van de VvE aanwezig. De VvE bestaat uit 4 appartementsrechten.

Indeling

– Begane grond: entree, hal vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn, dichte keuken aan de voorzijde van de woning, daarnaast de woonkamer en suite met (slaap)kamer, vervolgens bereikt u via de hal de tweede (slaap)kamer welke aan de achterzijde van de woning is gelegen, de badkamer is gelegen aan de linkerzijde van de woning evenals het separate toilet en twee bergkasten.

Bijzonderheden.
* Te renoveren begane grond woning met veel potentie;
* Bouwjaar: jaren ’30;
* Woonoppervlakte: 73,72 m2 (Meetcertificaat conform NEN2580);
* Vereniging van Eigenaars in oprichting;
* Gelegen op erfpachtgrond (gemeente Amsterdam);
* Erfpachtcanon € 846,78 euro per jaar;
* De woning wordt verkocht met een ouderdoms-, asbest- en een niet-zelfbewonersclausule;

 

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.