Pieter Borstraat 30, 1065 AG AMSTERDAM

Omschrijving

Aan de rand van de stad en aan de rand van de natuur bieden wij aan deze ‘Turn-Key’ moderne eengezinswoning van ruim 100 m² met 4 slaapkamers, een zonnige voor- en achtertuin en een inpandige berging. Dit complete woonhuis is in 2017 grondig gerenoveerd en er bestaat nog de mogelijkheid tot het creëren van een extra verdieping en een uitbouw van de woonkamer. De woning is gelegen op een fantastische locatie midden in het groen aan een rustige straat, op loopafstand van de Sloterplas en Station Lelylaan.

Omgeving:
Gelegen in de mooiste wijk nabij de Sloterplas, met een ideale ligging nabij groen, water en uitvalswegen. In deze groenrijke buurt heb je werkelijk alles binnen handbereik: supermarkten, winkels, restaurants en diverse andere faciliteiten zoals kinderopvang, lager en voortgezet onderwijs en alle overige dagelijkse voorzieningen. Direct achter de woning ligt een autoluw hofje met leuk speelpleintje, dus ideaal voor kinderen. Bij de plas is een jachthaven waar je boot kan liggen, een watersportcentrum waar je kan leren zeilen, surfen en andere sportiviteiten kan ondernemen voor jong en oud, rondje Sloterplas, wandelen, hardlopen of even onthaasten bij Steiger 4 met het beste terras van Amsterdam. Op loopafstand bevinden zich tram en bus verbindingen naar NS station Lelylaan en het centrum van Amsterdam. Met de auto zijn de uitvalswegen A4, A9 en A10 gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en er is geen wachttijd voor een vergunning. Het is met recht een ideale plek om te wonen dicht bij de stad maar toch in een groene oase van rust met veel voorzieningen nabij.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van 100,9 m² (NEN2580 gemeten)
– Grondig gerenoveerd in 2017 met o.a. nieuwe elektra, leidingwerk, keuken, badkamer, toilet en vloeren. Verder zijn alle muren en plafonds gestuukt en gespoten.
– 4 slaapkamers op de eerste etage
– Mogelijkheid tot het creëren van een extra verdieping en een uitbouw aan de achterzijde
– Direct achter de woning ligt een autoluw hofje met leuk speelpleintje
– Voortuin met ochtendzon
– De zonnige achtertuin ligt op het westen van ca. 45 m² met schuurtje en achteruitgang
– Koper heeft de mogelijkheid om de erfpachtcanon onder zeer gunstige financiële voorwaarden eeuwigdurend af te kopen of vast te zetten
– Energielabel C
– Geen wachttijd voor een parkeervergunning
– Verwarming en warm water via CV- ketel
– Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas
– Bouwjaar 1956
– Vele voorzieningen in de buurt
– Oplevering in overleg

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.