Sandwijck 45, 1035 LA AMSTERDAM

Omschrijving

Zeer goed verzorgd en ruim 4-kamerappartement van 82 m2 met zonnig balkon van ca. 6 m2 gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het in 1994 gerealiseerde gebouw ligt op een rustige plek aan een doodlopend straatje met uitzicht op water en een speelpleintje. In de buurt zijn alle voorzieningen te vinden zoals goede supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. In de omgeving is ook veel natuur te vinden zoals recreatiegebied ’t Twiske en natuurgebied het Ilperveld. Het appartement is zonder verbouwen te betrekken.

Amsterdam-Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving. Tevens ligt het appartement niet ver van het hippe, creatieve bolwerk de NDSM-Werf met een grote diversiteit aan eetgelegenheden zoals de IJ-kantine, restaurant Pllek, het Noorderlicht, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ. Het fraaie filmtheater EYE, ADAM toren en de komst van de Noord/Zuidlijn dragen bij aan een positieve ontwikkeling van dit groene en sfeervolle stadsdeel.

Indeling:
Centrale hal, separaat toilet (2017) met fonteintje, meterkast, ruime woonkamer met toegang tot het balkon, luxe open keuken (2017) met inbouwapparatuur, drie slaapkamers waarvan één met grote vaste kast, nette badkamer (2011) met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.
Op begane grond is nog een eigen berging met elektra aanwezig.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte circa 82 m2, balkon 6 m2
– Bouwjaar 1994
– Keuken uit 2017
– Badkamer uit 2011
– Toilet uit 2017
– Stenen berging op de begane grond
– Actieve gezonde VVE, maandelijkse bijdrage € 85,– per maand
– De erfpacht is afgekocht tot 15 maart 2043, afkoop eeuwigdurende erfpacht € 11.239,-
– Wanden gestuukt

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.