Sloterkade 10-III

Omschrijving

Dit schitterend, onder leiding van de Duitse architect Florian Schrage verbouwd loft-appartement ligt op de 3e en 4e verdieping van de voormalige Mars-fabriek, gebouwd in 1937. De huidige eigenaren hebben in 2012/2013 alles vernieuwd, evenals de leidingen, lozingen en elektra. In 2018 is de woonkamer nog vergroot en zijn daar twee prachtige “lounge raambanken” gecreëerd en meerdere daklichten.

De “Vereniging van Eigenaars Sloterkade 10 en 11” bestaat uit 5 leden en er worden maandelijkse servicekosten betaald van € 263,33.

INDELING
Het appartement is bereikbaar via het algemene trappenhuis of via de lift waarmee men direct in de woning stapt en in de zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken komt. De L-vormige keuken met kookeiland is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van allerlei hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met separate wokbrander, grote koelkast, 4-laden vriezer, grote oven (Boretti), combimagnetron en vaatwasser. Tegenover de keuken is ruimte voor een grote eettafel. De woonkamer is heerlijk ruim en licht, dankzij de daklichten en vele ramen, en voorzien van op maat gemaakte kasten en twee speciaal ontworpen “lounge raambanken”. Het aangrenzende dakterras van 53 m2 ligt op het zuiden en heeft nagenoeg geen inkijk. Aan de keukenzijde bevindt zich ook nog een balkon. Op deze verdieping is elektrische zonwering aanwezig op de oost- en zuidgevels.

Vanuit de keuken komt men middels grote, glazen deuren in de hal waar zich de 1e badkamer bevindt, voorzien van inloopdouche met Rainshower, wastafelmeubel en voorraadkast, een separaat toilet en twee slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer thans als kantoor wordt gebruikt.

De slaapkamer aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar het balkon en de tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer, voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel, zwevend toilet, vloerverwarming en inbouwkast.
Vanuit de hal gaat een trap naar beneden naar de voordeur en het gezamenlijke trappenhuis en een trap naar boven naar de 4e verdieping.

Vierde verdieping: lichte overloop, ook weer dankzij een groot daklicht, eerste ruime slaapkamer voorzien van airconditioning, de lift werkkamer, een op maat gemaakte kast en 2 draai-/kiepdeuren met toegang tot het dakplat.

De tweede royale slaapkamer is ook voorzien van airconditioning, een op maat gemaakte kledingkast, plafondspots en draai-/kiepdeuren naar het dakplat. Op deze verdieping vindt men ook de derde badkamer, luxe uitgevoerd in een lichtbeige kleurstelling en voorzien van vloerverwarming, een grote 2-persoons jacuzzi met muziek, verlichting, afstandsbediening en jetstralen, een inloopdouche, handdoekradiator, dubbele wastafels en zwevend toilet. Tot slot bevindt zich hier ook een afgesloten wasruimte met cv-ketel (Itho Daalderop CW6 uit 2013).

Op de derde verdieping ligt een mooie, eikenhouten multiplankvloer met white wash toplaag. De vloer op de 4e verdieping is de originele houten vloer.

LIGGING & BEREIKBAARHEID De ligging van dit appartement is uitstekend. Centraal in de stad, maar toch vrij en open. Om de hoek treft u alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt. Ontspanning vindt in het Vondelpark of het nabije Rembrandtpark, de boodschappen doet u aan de Sloterkade, Amstelveenseweg, Zeilstraat en Overtoom. Daar vindt u ook een keur aan goede horeca. Openbaar vervoer treft u in de direct omgeving aan. De bereikbaarheid met de auto is heel goed, via Surinameplein naar de A10 West of via Amstelveenseweg naar de A10 Zuid.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 24.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 18 mei 2021, vergunningsgebied Zuid 2.3). Een bewonersvergunning kost € 140,54 per 6 maanden.

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.