Waterlandplein 18-B Amsterdam

Omschrijving

In de populaire Waterlandpleinbuurt in Amsterdam Noord vind je deze ruime maisonnette met eigen parkeerplaats. De woning is ca. 111m², heeft veel buitenruimte (ca. 32m²) en is voorzien van een grote, lichte woonkamer met een plafondhoogte van bijna 2,7 meter, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met een ligbad, inloopdouche en tweede toilet.
Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak, één van onze makelaars leid je graag rond!

LOCATIE:

Het Waterlandplein ligt vrij centraal in Amsterdam Noord en is naast 6 woontorens voorzien van vele winkels.
Met een kwartiertje fietsen sta je op de NDSM-werf, vanaf hier kun je niet alleen de pont naar Centraal station of de Pontsteiger pakken, maar hier zijn ook het hele jaar door leuke festivals te vinden. Voor een heerlijk hapje eten kun je hier oa. terecht bij Pllek, IJver, Noorderlicht, de IJ-kantine, Loetje aan ’t IJ en Fred’s Kitchen. Het Hamerkwartier, waar de komende jaren duizenden woningen gebouwd gaan worden vind je op slechts 10 minuten fietsen. Ook hier kun je heerlijk een hapje eten bij oa. Café-Restaurant Stork, de Goudfazant of Hangar.
Met de auto ben je vanaf hier binnen enkele minuten op de A10, A8 en de A5.

INDELING:

Via de gezamenlijke entree nemen we de trap op de lift naar de tweede verdieping. Hier lopen we naar buiten, het plateau op waar de 11 daktuinwoningen te vinden zijn. Via het ruime terras (ca. 25m²) lopen we door de voordeur naar binnen de hal in. Rechts bevindt zich het toilet, recht vooruit de inpandige berging met mechanische ventilatie en stadsverwarmingsunit en links de deur naar de woonkamer.
De woonkamer is ontzettend ruim en dankzij de vele raampartijen erg licht. Halverwege de woonkamer bevindt zich aan de rechterkant de keuken voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Rechts achterin de woonkamer bevindt zich nog een loggia/balkon van ca. 6,5m².
In het midden van de woonkamer lopen we via de trap naar beneden. Hier komen we uit in de hal met onder de trap een ruime kast. Aan het einde van de hal bevindt zich de badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel en tweede toilet. De twee ruime slaapkamers liggen aan de voorzijde van het appartement.
Ook deze verdieping heeft zijn eigen entree welke je zult gebruiken als je thuis komt met de auto, die parkeer je hier namelijk recht voor de deur.

ERFPACHT:

De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, welke in erfpacht is uitgegeven. Voor het gebruik van deze grond betaal je als eigenaar een vergoeding, genaamd canon (met de klemtoon op de A).
De jaarlijkse vergoeding is betaald (afgekocht) tot en met 30 november 2060.
De verkoper heeft de aanvraag voor afkoop van de eeuwigdurende erfpacht in 2021 gedaan. Er is nog geen offerte beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN:

-Bouwjaar 2012;
-Energielabel A;
-Servicekosten € 213,46 per maand voor de woning en € 61,12 voor de parkeerplaats;
-Eigen parkeerplaats voor de deur, deze valt binnen een eigen VvE;
-Gezonde VvE bestaande uit 11 appartementsrechten, professioneel beheerd door Ymere;
-Erfpacht afgekocht tot 30 november 2060;
-Oplevering 1 september 2021.

Kenmerken

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.