Hypotheken

Probleemloos een huis (ver)kopen?

Een huis (ver)kopen is een spannend, maar ook een gecompliceerd proces, waarbij u veel keuzes en afwegingen moet maken. Daarbij komt dat een dergelijke aan- en/of verkoop vaak de grootste transactie in uw leven is. Daarom is het heel belangrijk dat u zich breed oriënteert, voordat u een hypotheek afsluit. Dat betekent dat u niet alleen rekening moet houden met uw huidige situatie, maar ook met eventuele toekomstige veranderingen. Gelukkig hoeft u dat niet allemaal alleen te doen. BenS makelaars werkt al vele jaren samen met erkende hypotheekadviseurs. Zij helpen u graag met een onafhankelijk hypotheekadvies gebaseerd op uw wensen, maar ook alles wat daarbij komt kijken, zoals verzekeringen en pensioenopbouw.

Hypotheek oversluiten

Misschien wilt u uw huidige hypotheek aanpassen aan veranderende omstandigheden of bent u van plan uw huis op te knappen of zelfs te verbouwen. Wellicht is de rentestand een reden om eens een heroverweging te laten maken. Ook hiermee zijn de hypotheekadviseurs u graag van dienst. Alle details moeten nauwkeurig worden bekeken. Door een hoog kennisniveau kunnen de adviseurs u optimaal ondersteunen bij het regelen van de juiste hypotheek. Zij informeren u helder over alle aspecten waarmee u rekening moet houden. Bijvoorbeeld bij welke financiële instelling u het best de hypotheek kunt afsluiten. Daarnaast houden zij rentestanden en voorwaarden van geldverstrekkers voortdurend in de gaten; uw garantie dat u altijd de juiste hypotheekkeuze maakt.

Uiteraard zijn alle adviseurs geregistreerd als Erkend Hypotheekadviseur en derhalve ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).

Wat zeggen onze klanten over ons;

Wat maakt ons zo bijzonder?

U graag en goed adviseren

Meer weten hoe deze doorgewinterde makelaars in Amsterdam er voor zorgen dat u uw droomhuis vindt? Bel of mail ons voor een vrijblijvend zoek/aankoopgesprek. Even binnenlopen bij ons kantoor kan natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar!

Verdien € 200,- met een doorverwijzing

Zelf geen verhuisplannen, maar kent u wel mensen in uw omgeving met verkoop- en/of aankoopplannen, dan is uw doorverwijzing geld waard! Voor iedere aan-/of verkoopopdracht , ontvangt u € 200,-. Het enige dat u hoeft te doen is het formulier met de doorverwijzing in te vullen. Zodra wij de woning in verkoop hebben gekregen of hebben aangekocht, bevestigen wij dit bij u per e-mail. Nadat de overdracht heeft plaatsgevonden bij de notaris wordt het bedrag aan u uitgekeerd. Uw mond tot mond reclame wordt beloond! Een tevreden klant is geld waard!

Vrijblijvend contact?

BenS makelaars werkt al vele jaren samen met erkende hypotheekadviseurs. Zij helpen u graag met een onafhankelijk hypotheekadvies gebaseerd op uw wensen, maar ook alles wat daarbij komt kijken, zoals verzekeringen en pensioenopbouw.