Over Ons

BenS makelaars opende in 2000 haar deuren op een uitstekende locatie aan het Hoofddorpplein in Amsterdam Zuid. Wie het Hoofddorpplein op komt rijden, kan niet meer om ons kantoor heen! Inmiddels heeft het kantoor een goede, vertrouwde reputatie opgebouwd en is het kantoor actief op de gehele Amsterdamse woningmarkt. Door de gunstige ligging nabij de Ring A10 zijn wij tevens actief in de omliggende gebieden, zoals Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Zaanstreek. In alle prijsklasse. Van appartement tot eengezinswoning, herenhuizen en villa’s, het gehele woningaanbod.

Doordat we in de gehele stad en omgeving actief zijn, hebben we een brede kennis op het gebied van de prijzen in de verschillende gebieden. Iedere buurt in Amsterdam heeft zijn eigen sfeer en gevoel. Wij kennen de stad door en door. De makelaars van BenS zijn gecertificeerde NVM makelaars met jarenlange ervaring in het vastgoed. Met onze begeleiding bent u verzekerd van deskundig advies.

OPENINGSTIJDEN

Kantoor: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.30 uur – Zaterdag op afspraak
Telefonisch bereikbaar; BenS Makelaars belt u terug wanneer het u uitkomt! 
vraag een belafspraak aan

Een afspraak, vragen of informatie? Bel of mail ons gerust.
Even binnenlopen bij ons kantoor kan natuurlijk ook!

Bas Slop

NVM makelaar / taxateur
Bas startte in 1995 in de makelaardij, als collega van Esther bij een groot, gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam. Na 4 jaar heeft Bas een uitstapje gemaakt naar De Bank. Hij miste toch de dynamiek van de makelaardij en is in 2000 met 3 compagnons het makelaarskantoor aan het Hoofddorpplein gestart. In de avonduren heeft hij toen de makelaarsopleiding succesvol afgerond. Sinds 2005 is Esther weer collega van Bas.

Esther Bochem

NVM makelaar / taxateur
In 1995 is Esther begonnen in de makelaardij bij een groot gerenommeerd Amsterdams makelaarskantoor als collega van Bas. Esther is na circa 5 jaar bij een ander makelaarskantoor in Amsterdam gaan werken om ook ervaring op te doen op het gebied van beheer en verhuur. Ze heeft in de avonduren met succes de makelaarsopleiding afgerond. Eind 2004 besloot zij een lange reis te maken. Na terugkomst wilde het toeval zo zijn, dat Bas een tijdelijke vervanger voor zijn compagnon zocht op het kantoor Hoofddorpplein en zo zijn ze in 2005 weer collega’s geworden.

Samantha Kooij

Binnendienst medewerker
In 1998 is Samantha begonnen in de makelaardij als duizendpoot bij diverse kantoren in Amsterdam. Zij kent de makelaardij dan ook op haar duimpje! Na een aantal jaren heeft zij een uitstapje gemaakt naar een notariskantoor, echter daar heeft zij haar draai niet kunnen vinden en is zij weer terug op haar vertrouwde nest.

Sem Wouters

Binnendienst medewerker / assistent makelaar
In 2022 is Sem ons team komen versterken. Hij is bezig met de
makelaarsopleiding en gedreven om alle kneepjes van het vak te leren.
Hij houdt van sport. In zijn vrije tijd speelt hij zelf voetbal bij
Sporting Martinus en een potje Padel draait hij zijn hand ook niet voor om.
Verder gaat hij natuurlijk graag met zijn vrienden op stap.

BenS makelaars

AMSTERDAM
Hoofddorpplein 41
1059 CW AMSTERDAM

KvK nummer: 59575972
BTW nummer: 85.35.51.753..B01