Positief voornemen van kopers en verkopers duidt op meer beweging in woningmarkt.

Het vertrouwen van kopers in de woningmarkt is in het eerste kwartaal van 2023 opnieuw gestegen. In tegenstelling tot eerdere kwartalen leidde dit de afgelopen drie maanden ook tot een toename in de koopintentie en in aanvragen voor informatie en bezichtigingen.

Meer mensen met verkoopplannen

In het eerste kwartaal van 2023 is er een duidelijke toename in het vertrouwen van kopers, waarbij ook het voornemen om te kopen een stijgende lijn laat zien.

Ook aan de verkoopkant zien we een stijgend voornemen om tot actie over te gaan, ondanks het verder (licht) afnemende vertrouwen van verkopers.

<i><center>In Q1 2023 is er een duidelijke toename in het vertrouwen van kopers.</center></i>

Bron; Funda

BenS Makelaars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Verdien € 200,- met een doorverwijzing

Zelf geen verhuisplannen, maar kent u wel mensen in uw omgeving met verkoop- en/of aankoopplannen, dan is uw doorverwijzing geld waard! Voor iedere aan-/of verkoopopdracht , ontvangt u € 200,-. Het enige dat u hoeft te doen is het formulier met de doorverwijzing in te vullen. Zodra wij de woning in verkoop hebben gekregen of hebben aangekocht, bevestigen wij dit bij u per e-mail. Nadat de overdracht heeft plaatsgevonden bij de notaris wordt het bedrag aan u uitgekeerd. Uw mond tot mond reclame wordt beloond! Een tevreden klant is geld waard!