Woning kopen

Laat ons weten naar welke woning u op zoek bent, wij gaan graag voor u aan de slag!

Het kopen van een huis is, voor de meeste mensen, geen alledaagse bezigheid. Het is een leuk en spannend proces waarbij wij u graag begeleiden. We gaan samen op zoek naar de perfecte woning!

In het kennismakingsgesprek brengen wij uw woonwensen in kaart. Volgens de besproken zoekcriteria houden wij u op de hoogte van het actuele aanbod. Wij plannen de afspraken met de verkopende makelaars voor de door u uitgekozen woningen en begeleiden u zoveel mogelijk bij de bezichtigingen. Daarbij adviseren wij u over diverse zaken zoals o.a. de prijs- kwaliteitverhouding en de juridische aspecten maar ook attenderen wij u op bepaalde punten waaronder het onderhoud en courantheid. Als alles aan de wensen voldoet gaan wij namens u de onderhandelingen voeren. Bij een overeenstemming gaan wij samen met u naar de notaris voor de koopovereenkomst. En uiteraard begeleiden wij u ook op de grote dag bij de inspectie en de levering van de woning.

Gedurende het gehele aankooptraject zullen wij u uitgebreid adviseren en gaan we er een plezierig en succesvol traject van te maken.

Wat zeggen onze klanten over ons;

Wat maakt ons zo bijzonder?

U graag en goed adviseren

Meer weten hoe deze doorgewinterde makelaars in Amsterdam er voor zorgen dat u uw droomhuis vindt? Bel of mail ons voor een vrijblijvend zoek/aankoopgesprek. Even binnenlopen bij ons kantoor kan natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar!

Tarieven

€ 3500,- incl. btw tot een koopsom van € 550.000,-
€ 4250,- incl. btw tot een koopsom van € 800.000,-
€ 5000,- incl. btw tot een koopsom van € 1.200.000,-
Boven € 1.200.000,- tarief op maat

Verdien € 200,- met een doorverwijzing

Zelf geen verhuisplannen, maar kent u wel mensen in uw omgeving met verkoop- en/of aankoopplannen, dan is uw doorverwijzing geld waard! Voor iedere aan-/of verkoopopdracht , ontvangt u € 200,-. Het enige dat u hoeft te doen is het formulier met de doorverwijzing in te vullen. Zodra wij de woning in verkoop hebben gekregen of hebben aangekocht, bevestigen wij dit bij u per e-mail. Nadat de overdracht heeft plaatsgevonden bij de notaris wordt het bedrag aan u uitgekeerd. Uw mond tot mond reclame wordt beloond! Een tevreden klant is geld waard!

Vrijblijvend contact?

Het kopen van een huis is, voor de meeste mensen, geen alledaagse bezigheid. Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Online videobellen kan natuurlijk ook!