Taxatie

Wij zijn NVM makelaars en taxateurs, onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van het NWWI (validatie instituut) en worden door alle gerenommeerde Nederlandse financiële instellingen geaccepteerd. BenS Makelaars taxeert conform het model taxatierapport financiering woonruimte, onder andere ten behoeve van financiering van een nieuwe woning, aan- en/of verkoopbeslissing, het oversluiten van uw huidige hypotheek of verbouwing van de woning. Onze taxatierapporten worden bij elke financiële instelling geaccepteerd!

Per 01-10-2021 komt er een nieuw model van het taxatierapport, in het nieuwe model is er meer aandacht m.b.t. duurzaamheid en de bouwkundige staat van de woning, hiervoor zal een extra opslag tarief gaan gelden (ongeacht of het een appartement of woonhuis betreft), zodra dit bekend is zullen wij dit op onze site bekend maken.

BenS Makelaars zijn gecertificeerde en geregistreerde taxateurs en als kantoor zijn wij aangesloten bij:

waarde tot € 600.000,-

450
  • Opslag voor appartementen bedraagt € 50,-
  • Opslag voor verbouwing bedraagt € 50,-
  • Opslag voor spoedtaxatie bedraagt € 100,-
  • Meetrapport € 35,-

waarde vanaf € 600.000,-

630
  • Opslag voor appartementen bedraagt € 50,-
  • Opslag voor verbouwing bedraagt € 50,-
  • Opslag voor spoedtaxatie bedraagt € 100,-
  • Meetrapport  € 35,-

Verdien € 200,- met een doorverwijzing

Zelf geen verhuisplannen, maar kent u wel mensen in uw omgeving met verkoop- en/of aankoopplannen, dan is uw doorverwijzing geld waard! Voor iedere aan-/of verkoopopdracht , ontvangt u € 200,-. Het enige dat u hoeft te doen is het formulier met de doorverwijzing in te vullen. Zodra wij de woning in verkoop hebben gekregen of hebben aangekocht, bevestigen wij dit bij u per e-mail. Nadat de overdracht heeft plaatsgevonden bij de notaris wordt het bedrag aan u uitgekeerd. Uw mond tot mond reclame wordt beloond! Een tevreden klant is geld waard!

Vrijblijvend contact?

Taxatie nodig? Onze taxatierapporten worden bij elke financiële instelling geaccepteerd!

Esther Bochem, NVM makelaar / taxateur​

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.