Woning verkopen

Het verkopen van een huis is iets wat men maar een paar keer in z’n leven doet. Wij begrijpen dan ook dat het een spannend en soms een emotioneel proces is. Als verkoopmakelaar verzorgen wij de gehele verkoop en werken wij nauw samen met u als klant om uw huis perfect in beeld te brengen. Een huis verkopen is tenslotte grotendeels emotie!

Onze verkoopbegeleiding begint met een eerlijk en realistisch verkoopadvies. Daarna bereiden we een optimale presentatie voor. We komen samen met de fotograaf langs voor een professionele fotorapportage. Er worden plattegronden gemaakt en een officieel NEN2580 meetrapport. We maken een passende tekst en een digitale brochure. Samen met u zorgen we ervoor dat we alles van de woning weten. Is alles compleet en bent u klaar voor de daadwerkelijke start van de verkoop? Dan gaan wij de woning presenteren bij de collega NVM makelaars en hun zoekers en plaatsen de woning op Funda, MVA en onze eigen website. En uiteraard zetten we social media in. Vervolgens worden bezichtigingen in overleg met u ingepland. Wij koppelen het resultaat en onze bevindingen na elke bezichtiging terug. Bij concrete interesse van één of meerdere partijen adviseren we over de te voeren onderhandelingsstrategie. Als er overeenstemming is bereikt, begeleiden we de gehele proces van koopakte tot inspectie en overdracht van het huis.

Gedurende het gehele verkooptraject zullen wij u uitgebreid adviseren: we gaan er een plezierig en succesvol traject van te maken.

Wat zeggen onze klanten over ons;

Wat maakt ons zo bijzonder?

U graag en goed adviseren

Meer weten hoe deze doorgewinterde makelaars in Amsterdam er voor zorgen dat u uw huis snel en voor de beste prijs verkoopt? Bel of mail ons voor een vrijblijvend verkoopgesprek en een goede waardebepaling van uw woning. Even binnenlopen bij ons kantoor kan natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar!

Tarieven

Tarief op maat, vanaf 1% incl. btw

Verdien € 200,- met een doorverwijzing

Zelf geen verhuisplannen, maar kent u wel mensen in uw omgeving met verkoop- en/of aankoopplannen, dan is uw doorverwijzing geld waard! Voor iedere aan-/of verkoopopdracht , ontvangt u € 200,-. Het enige dat u hoeft te doen is het formulier met de doorverwijzing in te vullen. Zodra wij de woning in verkoop hebben gekregen of hebben aangekocht, bevestigen wij dit bij u per e-mail. Nadat de overdracht heeft plaatsgevonden bij de notaris wordt het bedrag aan u uitgekeerd. Uw mond tot mond reclame wordt beloond! Een tevreden klant is geld waard!

Vrijblijvend contact?

Uw huis verkopen is een spannend en soms emotioneel proces! We komen graag bij u langs om kennis te maken en u een eerlijk en realistisch verkoopadvies te geven.